sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Barcelona HipHop and Life

Kesäiseltä Barcelonan matkalta kameraan tarttui graffitia ja elämää. Barcelona on loistava matkakohde jos et pelkää muita turisteja, pidät shoppailusta ja äänekkäistä ihmisistä. Varsinaisia hiphop-tai breikkitapahtumia ei reisumme aikaan ollut mutta graffitia, levykauppoja yms. löytyi mukavasti. Yllätyksekseni löysin eräästä hiphop-putiikista Skillmethods Crewn dvd:n vuodelta 2003 ja vaikkei leffa olekkaan tuorein mahdollinen on mm. Teknykin ja Flea Rockin setit varsin päräyttäviä!

BRC on täynnä kaupunki graffitia, tageja ja throw-upeja, mutta myös laadukkaita seiniä ja muraaleja löytyi etsimättä...tässä muutama esimerkki:




Joku paikallinen artisti oli tehnyt Michael Jackson Memorial-graffitin, joka mukailee erään MJ:n kokoelmalevyn kansitaidetta:


Vaatekauppoja BRCstä löytyy rajattomasti. Itse yritin etsiä paikkoja joissa myytäisiin paikallisia vaatteitteita. Löysin onnekseni "WRUNG"-nimisen merkin oman liikkeen, jossa oli paljon graffiti-inspiroituneita vaatteita ja spessuja juttuja, joita ei suomessa paljon näe. Lisätietoa Espanjalaisesta Wrung-vaatemerkistä löytyy osoitteesta:
http://www.myspace.com/wrungspain

Toinen varteenotettava paikallinen vaatemerkki
on "KAOTIKO". Nettisivuja Kaotikolla ei ole, joten merkki kannattaa tsekata paikanpäällä. Myös Nike Barcelonassa oli kiitettävät valikoimat itselleni mukaan tarttui -50% ale osastolta allaolevat kaunottaret:

"Tommy Gun" hiphop storeja löytyy Barcelonasta 3, joissa on kattavat sneaker-ja vaateosastot. Kaiken kaikkiaan Barcelona on mahtava lomakohde, jossa riittää nähtävää ja shoppailtavaa rajattomasti, joten Tsek it yourself!!!

That's all folks!
Mjr-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti