lauantai 12. syyskuuta 2009

Ammattimies on erimies!

Maailma on täynnä asioita, jotka on "ihan kivoja", mutta ammattilaisen toteuttamana paljon enemmän. Vanha ja hyvä ystäväni opiskelee valokuvausta Lahdessa ja Rovaniemellä käydessään pyysin häntä ottamaan uusia kuvia RCB:n nettisivuille ja lieventämään luomisen tuskaamme. Toivoin, että kuvista tulisi tummia ja "katu-uskottavia" ja jos mahdollista voisi niihin lisätä graffiti-henkeä. Ideaa jolostettiin muutama päivä ja pari myöhemmin iltana puhelimeni soi, toisessa päässä oli valokuvaaja, joka oli tajunnut miten homma tulee toteuttaa.
Seuraavaksi etsittiin sopivaa kuvauspaikkaa ja sen löydettyämme odotettiin seuraavaa iltaa, jotta homma saataisiin alulle.



Kun sopiva paikka oli löydetty päästiin asiaan. Suhteellisen pitkien esivalmistelujen jälkeen, jotka silmiini näyttivät epämääräiseltä häröilyltä, päästiin ottamaan itse kuvat. Kuvista oli tarkoitus tulla fiilis, kuin tanssija maalaisi graffitia. Kaikki mukana olleet olivat tyytyväisiä lopputulokseen ja mielestäni fiilis tulee esille varsin onnistuneesti, mutta you'll be the judge!
Koko kuvasarja tulee nettisivuillemme pian! Alla kuitenkin yksi "maistiainen", jotta päsette fiilikseen. Uskomatonta ja minulle täysin käsittämätöntä on, että kuvaa ei ole muokattu käytännössä ollenkaan, vaan kaikki on otettu talteen yhdellä kertaa.
Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti