keskiviikko 26. elokuuta 2009

Reissussa AnaHavanan kanssa. (Uk Champs/Circle Prinz Finland)




Yoyo, reissuun lähdettiin Oulusta, Across the Floor Crewin hemmojen kanssa puoli kahdentoista aikaan kohti maamme pääkaupunkia, jossa paikanpäällä Erittäin tiukka tanssiviikonloppu luvassa. Lyhyesti: perjantai illalla starttaa Circle Prinz niminen 2vs2 tapahtuma, jossa karsitaan kenties Euroopan kuuminta tapahtumaa, Circle Kingsiä varten. Lauantaina skabataan ketkä kaksi tiukinta breikkaria nappaavat sooloissa paikan valtavaa UK BBoy Championships tapahtumaa varten, ja sunnuntaina saman tapahtuman ryhmä versio, eli hc kamaa luvassa, vielä kun paikanpäällä löytyisi tanssirinkejä missä purkaa omaa fiilinkiä niin kaikki kyllä natsais, eiköhän.. Juna nyt on kulkuneuvona sitä itseään, ja siksi sen kummempia siitä avautumatta jätän kirjoittelun myöhemmälle, mainittakoon kuitenkin että perillä on tarkoitus iskeä omppu hotelliin, josta ruokailemaan läheiseen Erikin Pippurin, joka kuulopuheiden mukaan on ihan the shiet!! Täällä Ana Havana, VR:n kyydissä.

Lauantai aamu.Huhuh, kingit oli eiliset Circle prinssit (heh heh). Super Timo Tequila Mistake Boyssista, ja Antti Deep Forest Dealereista nappasivat komean kakkossijan, pistäen finaalissa voittajat (tosi kova jengi myös) Ruff Neck Attackista (ukraina) koville. Hyvä pojat, ehdottomasti illan smoothein ryhmä! Allekirjoittanut laittoi lappalaisittain pojille oluetkin sen kunniaksi, kuten myös itselleen eli muistot on sen mukaiset, mutta muutamia juttuja illasta:
Karsinta skaboihin tapahtui tuomareiden seuratessa rinkisessioita joista poimivat parhaat jatkoon. Tämä johti ainakin parissa ringissä sellaiseen tönimismeininkiin että oluen kanssa oli ihan hauska seurata vieressä. Konseptista päätettiinkin luopua tuon illan jälkeen, sillä tanssin tarkoitus ei kuitenkaan ole luoda mitää turhia tappeluita joita kyllä piisasi kun jokainen halusi vuorollaan hyökkiä rinkiin..Suomalaiset on kyllä tyylikkäitä maailman bboy skenessä, ei ehkä älytöntä tempputemppua, mutta tanssiminen ilmiantoi kyllä pimeässäkin kotipojat..Hatsolo Flow-mo crewista on käsittämätön ilmestys rinkiin astuessaan, järjetön energia yhdistettynä äijän omalaatuiseen tyyliin ei jätä kyllä kylmäksi
Dj Skeme Richards (Rock Steady Crew) on aivan järkyttävän kova!

Tällästa jäi mieleen, tanssiminen jäi aika vähälle, jälkiviisaana voi sanoa että olis kannattanut osallistua et olis päässyt puskemaan niitä alkukarsinta rinkejä, mutta pitkä junamatka vaati veronsa, ja allekirjoittanut ynnä ATFC vietti illan hiukan rennommissa merkeissä. Anyways good night, ja Erikin Pippuri toimi (2x). This is Anahavana, later.



Jei jei, kaksi päivää herkkua oli tarjolla kun oltiin tsiikaamassa Uk Championships karsintoja legendaarisella töölön kisahallilla. . Tuomareina toimivat Mouse (Floor Gangs UK), JustDoIt(Hollanti) ja aevan huippudouppi länsirannikon footwork jäbä Wicket (Foorwork Fanatix), eli se puoli oli kunnossa.Lauantain soolot vei kuten jo aiemmin hypetetty on, Hatsolo Flow-mosta, voittaen finaalissa Tonyrockin Top9 crewista Venäjältä. Youtubesta löytyy battle, käykää tsiikaamassa, todella vahva veto Hatsololta ja onnittelut siitä!

http://www.youtube.com/watch?v=nkwsQVWEGdQ&feature=related

Sooloissa oli tiukka taso ja suomalaiset edusti luonnollisesti hyvin, tästä lisäksi hyvänä esimerkkinä bgirl A.T:n (Flow-mo) voitto bgirl skaboissa, ja onnitelut sinnekin.. Lauantai ilta menikin sitten ruttoisissa tunnelmissa u know im saying, and if u dont, u dont wanna know..haha ei vaiskaa, jätettiin klubit väliin ja pidettin hauskaa Oulun ja Jyväskylän jätkien kanssa, ja Erikin kautta kotiin..
Sunnuntai oli päräyttävä päivä, crew skabat oli tosi kovatasoiset ja nautittavat katsojan vinkkelistä. Paljon tasosta kertoo että yksi skaban kovimmista porukoista, Ruff Neck Attack tippui jo ennen semifinaaleja, vaikka aamupäivällä puhuttiin poikain kanssa että menevät varmaan pitkälle, mut tätä se batlaaminen on, joku häviää ja toinen voittaa. Semifinaaleissa käytiin kuumat battlet joista voittoon nousivat kunniakkaasti suomalaiset Flow-mo ja Sticky Ruckuss höystettynä parilla ruotsalaisella, mm. Ghost Crewin Flacolla. Finaali, joka löytyy alta,

http://www.youtube.com/watch?v=-XchoIBn_0Y&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XX2n3KB0GXc&feature=related

oli tiukka taisto, jonka lopulta Flow-mo vei, osoittaen jälleen kerran olevansa Suomen kärkijengi. Lisäksi pitää mainita että Flow-mo oli freshinä liikenteessä, ja yllättivät ainakin meikäläisen todella siisteillä kommandoilla ja rutiineillaan useaan otteeseen, propsit ja onnea Englantiin! Pakko vielä hehkuttaa että kyllä meissä suomalaisissa jotain spesiaalia on, sillä taakse jäi aivan törkeän kovia ryhmiä, hirveä määrä poweria ja temppuja, mutta kiitos olkoon paikallaan että nämä kisat voitettiin tanssilla.
Huh, rankka reissu lapin jätkälle, mutta sen arvoinen. Ringit jäi tosi vähälle, niitä ei perjantaita lukuunottamatta oikeastaan edes ollut, mutta anyways, hyvää tanssia, olutta ja seuraa, AnaHavana likes. Tästä jatketaan taivaiden tavoittelua pohjolassa tanssisaleilla, kiitos kaikille ketkä antoivat fiiliksiä ja inspiraatioita, sekä spesiaali kiitos Across The Floor pojille matkaseurasta. AnaHavana aka A.Bison the Psychocrusher, OUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti