lauantai 4. syyskuuta 2010

RCB Super hustle !!!

Huh!
Ensi viikonloppuna Rovaniemi City Breakers on taas kaikkialla. Perjantaina luvassa on Let Loose -klubin syksyn aloitusbileet ja action vaan tiukentuu kohti lauantaina.


Perjantaina alkaa myös tanssitapahtuma, jonka järjestämisestä olemme vastanneet yhdessä Rovaniemen nuorisopalveluiden kanssa. Dance Fever -tapahtumassa on perjantaina vuorossa workshopit. Tanssia voi opetella seuraavasti:
18-19 Nykytanssi (Marjo Selin/Piste r.y)
19-20 HipHop (Ville Köngäs/RCB)
20-21 Showtanssi (Krista Jäntti/ Step Up)

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta: www.rovaniemi.fi/nuti
Tapahtuman julisteen suunnitteli tietenkin RCB:n Mikko ja tässä se on!


Lauantai aamupäivänä järjestetään vielä Lapin Kansa -lehden avoimet ovet, jossa olemme esiintymässä. RCB:n miehistöä tulee vahvistamaan myös Across The Floor Crew:n Bboyt A Rock ja Ropecop. Viime vuonna paikalla oli n. 2000 ihmistä. Tulkaa kaikki tänäkin vuonna sankoin joukoin nauttimaan raikkaasta ilmasta ja laadukkaasta ohjelmasta!
Rovaniemi City Breakers esiintyy klo 11.15 ja 12.30. See You There!!

Jotta viikonloppu jäisi kaikkien mieleen on paikalle tilattu vielä yksi tämän hetken tuoreimmista artisteista! Timi Lexikon pitää saletisti huolen siitä, että ensi viikonloppuna Rovaniemi Reivaa!!!



Niin ja lauantai iltanahan on sitten jäljellä vielä Dance Feverin tanssikatselmus ja Timi Lexikonin keikka. Dance Fever -tapahtumassa on tanssillista ohjelmaa tarjolla pitkin lauantai päivää. Tulkaa kaikki siis viikonloppuna Let Looseen ja Dance Feveriin! Toki myös Lapin Kansan avointen ovien tarjonta kannattaa tsekata, aikoivat tarjota kaikille pullat ja kahvitkin!

ja ainiin! Kannattaa väijyä Blogia myös ensi viikolla! RCB:n blogiin tulee nimittäin erittäin exlusiivi haastattelu, eräästä merkittävästä suomalaisesta hiphop-persoonasta!

Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti